Salus Augenschutz Caps 45

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

pickup

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

SALUVISION CAPSULES

Bosbessen en vitamine A voor de ogen

De Saluvision capsules bevatten een poeder van verse blauwe bosbessen en gedroogd extract van blauwe bosbessen met 0,6 mg anthocyanosiden. Plus vitamines A en B2. Deze vitamines ondersteunen de conditie van het oog. Onze ogen moeten de hele dag alert reageren. Het zijn unieke instrumenten die ons de kans geven om alles om je heen waar te kunnen nemen. Het is echter zo dat we tegenwoordig meer en meer van onze ogen vergen. Salus Saluvision is een voedings- supplement op basis van bosbessen , die al eeuwenlang bekend zijn vanwege hun bestanddelen die goed zijn voor het gezichtsvermogen. Bovendien bevatten de bessen vitamine A en vitamine B2, die helpen de normale visuele functie te onderhouden om scherp te blijven zien. Saluvision is door de inname van 1 capsule per dag gemakkelijk in gebruik.

Gebruik

Eén capsule voor het ontbijt innemen.

De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwing: De urine kan geel kleuren, hetgeen een onschadelijk effect is van de vitamine B2. Tijdens de zwangerschap niet meer dan 10.000 IE vitamine A per dag innemen.

Samenstelling

**Werkstof 1 capsule % RI***

  • Vitamine A 750 µg 94%
  • Vitamine B2 1,5 µg 107%
  • Bosbessenpoeder 80 mg
  • Bosbessenextract (met 0,5 mg anthocyanoside) 16 mg 145%

*RI = Referentie-inname

Sojaolie, gelatine, kokosnootolie, bevochtingmiddel: glycerol, sorbitol, botervet, sojalecithine, retinolpalmitaat (bevat pindaolie), kleurstof: ijzeroxide.

Gegevens
CNK1012384
FabrikantenOcebio
MerkenSalus
Breedte60 mm
Lengte128 mm
Diepte30 mm