Salus Sint Janskruidsap Bio 200ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

pickup

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

SINT JANSKRUIDSAP

Staat vooral bekend om de positieve invloed op de geestelijke gesteldheid: bijvoorbeeld in stress-situarties of tijdens de overgang. Het Sint Janskruidsap bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust en helpt overdag bij innerlijke onrust en bij geestelijke druk. En heeft de positieve invloed op stemmingen.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik goed schudden. 2 – 3 maal daags voor de maaltijd 10 ml (= 1/2 maatbeker) sintjanskruidsap innemen.

Samenstelling

Ingrediënten: Natuurlijk perssap uit vers sintjanskruid (Hypericum perforatum). Afkomstig uit de biologische landbouw.

Gemiddelde voedingswaarde: per 100 ml Energ. waarde 17 kJ / 4 kcal Eiwitten < 1 g Koolhydraten 1 g Vetten < 0,5 g

Contra indicatie

Bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen uw arts of apotheker informeren. Bij inname van producten welke sint-janskruid bevatten werd in zeldzame gevallen interacties gezien met sommige geneesmiddelen. Het is daarom aanbevolen zijn arts te raadplegen voor elke associatie van sintjanskruid met: een oraal anticonceptiemiddel, een product dat ciclosporine, fenprocoumon (anti-stollingsmiddel), theofylline of digoxine bevat en anti-HIV behandelingen.

Gegevens
CNK1691708
FabrikantenOcebio
MerkenSalus
Breedte70 mm
Lengte165 mm
Diepte40 mm